Over 10 års erfaring          Kvalitetsbevidst tagservice          Troværdig samarbejdspartner

​Beton tag

Hvad er betontagsten?

​Betonstenstage kræver en stærk tagkonstruktion, da stenen er meget tung. Dette betyder også en meget stærk tagløsning, der ikke kræver nogen form for vedligeholdelse, når taget først er lagt.

IBF tagsten

IBF betontagsten er fremstillet i gennemfarvet beton, som på oversiden er behandlet med et acrylat materiale, som udover at give en smuk farve tillige modvirker kalkudfældninger samt mos og algedannelser. 

Til IBF betontagsten hører et komplet leveringsprogram i tilbehørsprodukter der gør, at du får en smuk færdig tagløsning.

IBF Dobbelt-S

Et IBF Dobbelt-S tag er en god økonomisk tagløsning. Tagstenen er lavet af beton og er kendetegnet ved den lave bølgeprofil, som giver det færdige tag et roligt og afdæmpet udseende.

IBF Dobbelt-S tagsten er produceret i Danmark af gennemfarvet beton, som på oversiden er behandlet med et acrylat materiale, der både giver en smuk farve og modvirker kalkudfældninger, mos og algedannelser. Farverne gul og patina leveres uden overfladebehandling.

Stensikker kvalitet

Tagstenene fremstilles ved valse- og formpresning i en fuldautomatisk produktionsproces. Tagstenene har dobbelt fals på langsiden og tætningsforhøjning på tværs og er konstrueret til oplægning på undertag eller til understrygning.​

Kontakt os

Har du spørgsmål omkring vores beton tag eller søger et uforpligtende tilbud, så ​er du meget velkommen til at kontakte os på 24 20 10 86

Vi arbejder primært i Midtjylland, herunder bl.a. Randers, Viborg, Hobro og Grenå. Udover betontag kan du også læse mere om vores decratag og tegltag.

Kontakt os her​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Anmeldelser

Gode priser med kvaliteten i top​

​KA Tagservice

Langdalen 41

8960 Randers SØ​

​Telefon: 24 20 10 86

E-mail: kenneth@katag.dk

CVR: 36627654