Over 10 års erfaring          Kvalitetsbevidst tagservice          Troværdig samarbejdspartner

Tagrenovering i Randers og hele Midtjylland

Trænger dit tag eller din terrasse til en kærlig hånd?

Kommer der skader på dit tag eller din terrasse, kan du forvente en høj regning fra håndværkeren. Det er ærgerlige penge og det er penge, som du i mange tilfælde kan undvære at slippe. Vi er beliggende i Randers nær Viborg, men vi kører i hele Midtjylland.

Ved løbende at vedligeholde dit tag og din terrasse med tagrenovering mindsker du risikoen for pludseligt opståede skader betragteligt. 

Hos KA Tagservice har vi hjulpet mange af vores kunder med en løbende vedligeholdelse af tag og terrasse og på den måde givet dem en langtidsholdbar løsning til en meget fordelagtig pris. 

Det laver vi ved tagrenovering

Når vi laver tagrenovering gør vi brug af følgende vedligeholdelsesmetoder:

Fælles for begge metoder er, at de udover at øge levetiden på dit tag eller hus også giver dem deres oprindelige, flotte udseende tilbage.​

'​Det sikre valg

Med mere end 10 år i baggagen er vi dit sikre valg, hvis du skal have en tagrenovering. Vi har udført tagrenovering på et væld af huse og har kendskab til alt fra tage påtypehuse til specialhuse, fra eternittage til paptage og kan desuden arbejde med både træterrasser og stenterrasser. 

Igennem de mange udførte opgaver har vi fået en meget stor erfaring, som du kan drage nytte af, når vi udfører et stykke arbejde for dig.

Kontakt os i dag

​Det er aldrig for sent at begynde på vedligeholdelsen af dit hus samt tagrenovering. Ved interesse, er du velkommen til at kontakte os. Vi kører også gerne ud til dig og ser på huset, hvis du bor i og omkring områderne Randers, Hobro, Viborg og Grenå. 

Ring til os på telefon 24 20 10 86.

Kontakt os her​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Anmeldelser

Gode priser med kvaliteten i top​

​KA Tagservice

Langdalen 41

8960 Randers SØ​

​Telefon: 24 20 10 86

E-mail: kenneth@katag.dk

CVR: 36627654