Over 10 års erfaring          Kvalitetsbevidst tagservice          Troværdig samarbejdspartner

​Rensning af terrasse

Vi holder din terrasse flot

​En terrasse er et dejligt fristed for dig som husejer og din mulighed for at nyde naturen i dine omgivelser.

Hvis terrassen ikke vedligeholdes ved en rensning af terrasse i dybden, bliver den imidlertid forfalden at se på, og risikoen for skader bliver meget stor. Det kan være svært for dig som privat at stå for terrasserensning dybt nok til at forhindre dette.

KA Tagservice udfører rensning af terrasse til dig, der gerne vil have en flot have samt mindske risikoen for skader. Når vi fjerner flisepesten behandler vi med nanocover, så vandet ikke trænger ned i fliserne og flisesprænger. Vi er beliggende i Randers nær Viborg, men vi kører i hele Midtjylland.

Rensning af terrasse for dig med træterrassen og stenterrassen

Uanset om du har en træterrasse eller en stenterrasse klarer vi rensningen for dig. Ingen opgave er for stor eller lille, og vi klarer hele arbejdet for dig. 

Vores store erfaring er din garanti for et godt stykke arbejde. Det eneste du skal gøre er igen at nyde din flotte terrasse.

10 års garanti

Som virksomhed har vi meget store forventninger til, at det færdige resultat af vores arbejde er helt i orden, og at det er tilfredsstillende for dig. Vores store tiltro til kvaliteten af vores arbejde understøttes af, at vi udlover 10 års garanti på vores rensning af terrasse. 

Bor du Midtjylland - omkring Hobro, Viborg, Randers eller Grenå kører vi også gerne ud til dig og inspicerer din terrasse.

Udover rensning af terrasse udfører vi også et væld af andre opgaver, herunder blandt andet tagrenovering, udskiftning af tag, loftisolering, udskiftning af døre og vinduer med mere. 

Hvis det lyder som noget for dig, er du velkommen til at kontakte os på telefon 24 20 10 86.

Kontakt os her​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Anmeldelser

Gode priser med kvaliteten i top​

​KA Tagservice

Langdalen 41

8960 Randers SØ​

​Telefon: 24 20 10 86

E-mail: kenneth@katag.dk

CVR: 36627654