Over 10 års erfaring          Kvalitetsbevidst tagservice          Troværdig samarbejdspartner

Nyt tag i Randers og hele Midtjylland

Professionel tagudskiftning i Randers og omegn

​KA Tagservice er din mulige fremtidige samarbejdspartner, hvis du står i en situation, hvor du skal have  en tagudskiftning eller renoveret dit tag. Vi er beliggende i Randers nær Viborg, men vi kører i hele Midtjylland.

Taget er den del af huset, der er mest udsat for vind og vejr, og det sætter sit præg. Er dit tag blevet kedeligt og mat at se på, er du velkommen til at kontakte os og høre om mulighederne for et nyt tag. 

Vi har stor erfaring inden for tagarbejde og kan arbejde med følgende tagtyper:

Når det er dyrt at spare - få nyt tag

​Et nedslidt og gammelt tag er ikke kun mat og kedeligt at se på. Det kan også være en hård omgang for pengepungen. Gamle og nedslidte tage har således en større risiko for at få vandskader, da de ofte bliver utætte.

Ved at anskaffe et nyt tag, er der en udsigt til en høj enkeltudgift, men de penge er godt givet ud, da de er med til at mindske risikoen for dyre skader på dit tag. Ud fra et totaløkonomisk synspunkt er en investering i nyt tag en besparelse i det lange løb.

En kvalitetsbevidst samarbejdspartner​

​Hos KA Tagservice tror vi på, at det er bedre at lave arbejdet ordenligt første gang fremfor at levere en hurtig lappeløsning. Derfor leverer vi bæredygtige løsninger til konkurrencedygtige priser. 

Vi gør brug af kvalitetsmateriale med stor holdbarhed og lang levetid for at sikre, at det endelige resultat er et, vores kunder kan være glade for mange år frem. 

Skal du have udskiftet dit tag eller går du blot og overvejer et nyt tag, er du velkommen til at kontakte os for sparring og for at få et skøn på prisen. Vi kører i hele det midtjyske, dvs. fra Grenå og Randers til Hobro og Viborg.

Vi kan træffes på telefon 24 20 10 86

Trænger dit hus til en loftisolering eller udskiftning af døre og vinduer, så klarer vi også dette!

Kontakt os her​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Anmeldelser

Gode priser med kvaliteten i top​

​KA Tagservice

Langdalen 41

8960 Randers SØ​

​Telefon: 24 20 10 86

E-mail: kenneth@katag.dk

CVR: 36627654