Over 10 års erfaring          Kvalitetsbevidst tagservice          Troværdig samarbejdspartner

Loftisolering​

​Loftisoleringen er det sidste værn mod varmespild. Det anslås, at op til 25 % af varmen kan gå tabt, hvis loftet ikke er ordentligt isoleret. Der er derfor meget at vinde ved at sørge for, at dit loft er velisoleret. Hos KA Tagservice har vi udført mange loftisoleringer og sænket vores kunders varmeregning derigennem. Det gør vi også gerne for dig.

Det giver en loftisolering dig

Ved at isolere dit loft, kan du se frem til:

-​En billigere varmeregning

-​En større værdi på dit hus

-​Et bedre indeklima

Det siger sig selv, at varmeregning bliver billigere, når du isolerer dit loft. At værdien på dit hus også stiger, skyldes det, at dit hus får et bedre energimærke. Det bedre indeklima kommer af, at en ordentlig isolering sikrer, at du ikke oplever kuldeskær.

Sådan isolerer vi dit loft

Når vi loftisolerer dit loft, blæser vi papiruld ind i det eksisterende isolat, så det dækker alle revner og sprækker i den eksisterende isolering. Derved undgås eventuelt varmetab. Vi går arbejdet i sømmene, så vi er sikre på, at hele loftet er velisoleret. Arbejdet udføres effektivt nøjsomt for bedst muligt resultat hurtigst muligt.

Hør mere i dag

Er du interesseret i at få isoleret dit loft? Så kontakt os på tlf. 24 20 10 86 Vi isolerer lofte i hele Midtjylland så bor du i Viborg, Hobro, Grenå eller Rander, kommer vi gerne ud til dig. Udover loftisolering kan man også spare en masse penge og skabe energiforbedringer ved udskiftning af døre og vinduer, hvor vores ekspertise også ligger.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Kontakt os her​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Anmeldelser

Gode priser med kvaliteten i top​

​KA Tagservice

Langdalen 41

8960 Randers SØ​

​Telefon: 24 20 10 86

E-mail: kenneth@katag.dk

CVR: 36627654