Over 10 års erfaring          Kvalitetsbevidst tagservice          Troværdig samarbejdspartner

Energiforbedringer​

Tænk på miljøet og spar penge

Er din varmeregning urimelig høj? Så kan meget tyde på, at dit hus er for dårligt isoleret. Hvis dit hus ikke er isoleret ordentligt, kan det ikke holde på varmen, og det forårsager en meget høj varmeregning. Hos KA Tagservice går vi dit hus i sømmene og efterser, om der er et behov for energiforbedringer. Bor du i områderne i og omkring Viborg, Hobro, Randers og Grenå kommer vi gerne ud til dig og efterser dit hus efter mulige energiforbedringer.

Skærpede krav til energirammen

Energirammen for boliger fastslår, hvor meget den samlede energi, der skal bruges på at varme et hus op i et på må være målt i kWh pr. m2. Regeringens fokus på en grøn omstilling frem mod 2020 gør kravene til energirammen større, og der kan derfor være god mening i at komme på forkant med det nye lovforslag og få energiforbedret dit hus nu. 

Sådan energiforbedrer vi dit hus

Når vi energiforbedrer dit hus, sørger vi for, at dit hus bliver så effektivt som muligt til at holde på varmen, så der ikke går unødvendig energi til opvarmningen af huset. De hyppigste årsager til varmeudledning er utætte døre og vinduer samt dårlig loftisolering. 

Derfor tilbyder vi:

-​ Udskiftning af døre og vinduer

-​ Loftisolering

Træk det fra i håndværkerfradraget

​Energiforbedrende foranstaltninger er tilskudsberettigede samtidig med, at du må træffe dem fra i dit håndværkerfradrag. Derved bliver den faktiske pris på at lavet energiforbedrende tiltag markant lavere, end den faktiske betalte pris. Dette sat i sammenhold med den billigere varmeregning gør, at energiforbedrende tiltag hurtigt tjener sig selv ind.

Hvis du er interesseret i et tilbud, kan du kontakte os på tlf. 24 20 10 86.

Kontakt os her​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Anmeldelser

Gode priser med kvaliteten i top​

​KA Tagservice

Langdalen 41

8960 Randers SØ​

​Telefon: 24 20 10 86

E-mail: kenneth@katag.dk

CVR: 36627654